Apple én Windows ICT.

Ik lever Apple en Windows met alle denkbare soft- en hardware. Turn-key geleverde computers voor uw bedrijf. Om thuis mee te werken. Of een custom-build computer voor muziek, video of fotografie professionals.


‘Turn-key? Is dat niet een kwestie van gewoon uit de doos halen?’

Of: ‘Ik heb een handige buurjongen. Kan die de computer niet even installeren?’

Niet zelden zie ik dat (goedbedoelde) onkunde resulteert in slecht beveiligde en niet goed functionerende computers. Of het kwijtraken van kostbare data...


Computers vakkundig configureren en beveiligen is een vak. Een gecompliceerd en tijdrovend proces dat soms wordt onderschat. Zonder goede beveiliging hebben boefjes simpelweg toegang tot uw persoonlijke data. Daarom wordt elke computer door mij turn-key geleverd, optimaal beveiligd en zo veel als mogelijk dichtgetimmerd. Ik leer u bovendien hoe u een regelmatige clone of back-up maakt. Zodat u nooit kostbare informatie hoeft kwijt te raken.


Ook verzorgen mijn team en ik het beheer en onderhoud. Zodat alle aparatuur up-to-date blijft. Ik adviseer u over cyber security. En bij een onverhoopte storing wordt u snel geholpen. Mijn dienstverlening is dan ook vergaand. Ik werk snel, gemotiveerd, discreet en efficiënt. Daarbij spreek ik heldere taal, heb kennis van zaken en meer dan 25 jaar ervaring. Bestaande computers kunnen door mij worden opgevoerd en voorzien van nieuwe onderdelen. Zodat u er weer jaren plezier van heeft.


Wilt u meteen aan de slag, maar beheerst u het betreffende programma (nog) niet?

Daarvoor heb ik een cursus op maat: toegespitst op wat u nodig heeft. Zodat u direct productief en met plezier kunt werken.


Bel of mail mij voor een vrijblijvende afspraak.

Ik ben u graag van dienst !