De magie van muziek en film.

Eenmaal genoten van een goede wijn, valt andere wijn tegen... Zo is het ook met goed geluid en beeld. Met mijn handgemaakte versterkers en luidsprekers van onder meer de Nederlandse klassemerken Van Medevoort en Xanadu ervaart u de ware magie van muziek en film. En kunt u heerlijk ontspannen.


Mijn bedrijf is gespecialiseerd in geluid, beeld en automatisering. En alles wat hiermee van doen heeft. Zoals (beveiligde) computers, TV, internet, meerkanaals geluid en home cinema’s.


Ik bedien consumenten, MKB en professionele eindgebruikers. Alle apparatuur is door mij kritisch geselecteerd op hoge weergavekwaliteit, eenvoudige bediening, fraai design en duurzaamheid.


Bij hoogwaardige apparatuur hoort consult op niveau. Met nakoming van afspraken en respect. En aandacht voor details plus vergaande nazorg. Ik adviseer u daarom professioneel, discreet en in heldere taal,. Daarbij inventariseer ik uw wensen en stel de apparatuur binnen uw budget samen.


U kunt kiezen uit kleine of grotere modellen. En uit de goede of de state-of-the-art klasse. Dus voor een gebruikelijk of groter budget. Maar altijd een waardevolle investering waaraan u elke dag plezier beleeft.


Tenslotte leveren mijn team en ik alles optimaal werkend af. Daarbij rekening houdend met uw interieur. En de unieke akoestiek van uw ruimte. Het is een vakkundige expertise.


Ook mijn ICT diensten hebben deze verregaande service, waarbij ik u ingewikkelde en tijdrovende zaken graag uit handen neem.

Ik lever Apple en Windows computers met alle denkbare soft- en hardware.

Gecompleteerd met professionele installatie, beveiliging, beheer en onderhoud.


Ik hoop dat ik ook u als klant mag verwelkomen!

Graag tot horens of ziens,Danny Rorije